Diensten

De medewerkers van Quantaris luisteren graag naar u en adviseren u doelgericht, zodat uw bedrijfsautomatisering nu en in de toekomst volledig past bij uw notariaat. Inclusief gebruiksklare oplevering, zorgvuldig onderhoud, professionele support en actuele informatie over innovaties in het notariaat.


Customer Support

De focus van de afdeling Customer Support ligt met name op het verhelpen van issues die u ondervindt en het geven van informatie op een voor u eenvoudige en moeiteloze wijze. Wij helpen u graag snel, efficiënt en naar tevredenheid. Wanneer u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.

U kunt contact opnemen met de afdeling Customer Support voor vragen, issues of storingen ten aanzien van onze producten en diensten. U kunt dit doen via ons Klantportaal, te bellen, of door een e-mail te sturen naar .

Login KlantportaalDownload Teamviewer

 

Software Consultancy

Professionele ondersteuning bij optimalisatie van administratieve processen

De softwareconsultants van Quantaris helpen u graag met gerichte adviezen voor adequate softwareoplossingen in uw notariaat. Wij luisteren goed naar u en bekijken samen met u waar verbeteringen in de administratieve processen mogelijk zijn. Onze zeer ervaren consultants ondersteunen u dan ook om het beste uit uw notariële software te halen, zodat u in staat bent uw klanten optimaal te bedienen. Samen met u realiseren wij softwareoplossingen die zorgen voor meer gemak, overzicht, effectiviteit en efficiëntie.

Onze consultants verzorgen de volledige inrichting van uw bedrijfssysteem en maken u en uw medewerkers wegwijs in de praktische mogelijkheden. Maar ook daarna kunt u op onze expertise en ondersteuning rekenen. Zo dragen wij zorg voor het onderhoud, zodat uw software ook in de toekomst up-to-date is. Bovendien blijven wij u ondersteunen met antwoorden op uw vragen. Ook informeren wij u over actuele ontwikkelingen en innovaties die voor uw notariaat van toepassing zijn. Dat alles doen wij met een duidelijk doel: nu en in de toekomst samen zorgen voor een krachtige basis in uw notariaat.
Naar boven

Consultancy modelontwikkeling

Advies en ondersteuning bij notariële modellen

Voor het efficiënt en effectief laten verlopen van administratieve processen zijn intelligente modellen in het notariaat essentieel. De modellen van Quantaris genereren documenten op basis van informatie uit uw database en via een vraag- en antwoordscherm. Onze consultants hebben veel ervaring met het ontwikkelen van notariële modellen. Ze luisteren graag naar uw specifieke wensen en behoeften. Samen met u bekijken zij met welke modellen uw notariaat het best geholpen is. En mochten er modelaanpassingen nodig zijn, dan realiseren onze consultants die ook graag voor u. Onze specialisten zorgen ervoor dat de informatie in het dossier intelligent beschikbaar wordt gemaakt in de modellen.
Naar boven